Brancher - Food

stakker
Afspil video

Kartonstakker

Fra en trykkemaskine fremføres kartoner der skal stakkes for videre håndtering og pakning. På et transportbånd føres kartoner i 2 parallelle rækker hen til kartonstakkeren. Stakkeren er lavet med en elevatorløsning der kører de stakkede kartoner ned ved en stakkehøjde på 500mm for derefter at levere dem ud på et tredelt transportbånd.
Tredelingen sikrer stakken fra elevatoren altid kan leveres på båndet og derfra fremføres til en bufferzone for til slut at blive ført til båndets sidste del hvorfra de kan kaldes ud til manuel aftagning. Når elevatoren kører i bund sørger en buffer for en midlertidig opsamling af den stadige fremføring af kartonner for at sikre et konstant flow og en optimal udnyttelse af stakkeren.

Lakridshåndtering

Denne maskine, enkelt udfælder lakridser i en roationsfeeder, dette sker ved at emner slynges op i fart i en rotationsenhed og få dem til at ligge på række, herefter tages et billede med vision, her kontroleres hvordan lakridsen vender, og det er kun er den lakrids som vender rigtigt som få lov at pasere til transportbåndet hvor de udfældes til en flowpakke maskine i en takt på 100 emner på min.

Lakridshaandtering_cover
Afspil video
BRIKMASKINE_cover
Afspil video

Limmaskine

Denne maskine limer 2 emner sammne med hotmelt, og den har en takttid på 12.000 emner pr minut. Lågene placere 3 stk. af gangen på et servoindexbånd, her føres de frem til en limstation, så påføre hotmelt lim på lågene, og denne limproces kontroleres af et visionkamara, i næste step placeres papbrikker på limen, og denne prices overvåges også af et visionkamara. Til sidst stakkes de færdig emner ud på en transportør, så de efterfølgende kan pakkes.

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner
Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner
Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner