Brancher - Metal

1316-1000x340
Afspil video

Magnetmontage

Denne robotcelle, er designet til at montere magneter i magnetkobling. Emner placeres på en palette og her efter føre en palettebane emnet ind i robotcellen, hvor en robot montere magneterne , som er blevet enkeltudfældet fra et magasin, i denne proces adskildes magnet fra plast afstandsbrik, helle robotcellen er bygget på et kraftigt hævesænkestativ

 

Skæremaskine

Kundens behov var en maskine der både kan presse og skære hvorefter vi designede følgende: En semi-automaisk specialmaskine monteret på en hæve/sænkeenhed og påmonteret lysgitter; fordi hæve/sænkeenhden sikrer en korrekt ergonomisk arbejdsstilling og lysgitteret sørger for et sikkert arbejdsmiljø.
Maskinen har følgende virkemåde: Et grundemne placeres i et fixtur i maskinens bund og en kappe sættes op i et monteringsværktøj placeret i en servopresse i maskinens øverste del. Ved tryk på ”Start” på betjeningspanelet på maskinens front monteres kappen med servopressen. Selve montagetrykket overvåges af en vejecelle og data herfra lockes på det specifikke emne i en databank. Efterfølgende skæres overskyden kappemateriale af med to servodrevne roterende knive som automatisk kører ind over emnet og udfører processen når montagen er udført.

skaeremaskine_cover
Afspil video
Servopresse_cover
Afspil video

Servopresse

Denne produktionsmaskine er en 20 tons Servopresse, som kan kontere aksler på en rotor.
Det forgår ved at en montør placere rotor og aksel i maskine og lukker lågen. Her efter trykkes aksle i rotor med et højt tryk, denne trykkræft gemmes i en SQL database.

Rørstabler

Denne rørstabler, er en portalkran som håndtere ventilationsrør fra en lasersvejser til et servopresse som opkanter rørendene, her efter håndtere XYZ portalkranen dem vider til en afleveringsposition, hvor de stables i nogle stor bure på hjul.

haandteringsudstyr_cover
Arbejdsstation
Afspil video

Montage og leaktester

På denne montagemaskine håndteres alle komponenter til samlingen manuelt. Komponenterne placeres i et rundbord og består af 2 komponenter som skal skrues sammen samt 5 o-ringe.

Når rundbordet har taktet bliver o-ringen automatisk monteret på det ene emne ved hjælp af et montageværktøj, et visionsystem kontrollerer om den er monteret korrekt. Herefter placerer en robot modparten og et skruesystem skruer nu disse elementer sammen. Efter endt montage placeres emnet i en leak tester hvor det kontrolleres for utætheder. Det færdigt monterede og testede emne placeres nu tilbage i rundbordet og returnerer til operatøren.

Emneudfældning

Disse emneudfældere udfælder emner til en robot som monterer dem i en sprøjtestøber. De er fremstillet som en stand alone enhed hvilket gør, at de kan flyttes mellem 15 forskellige maskiner

2021-04-12 09.32.46 kopier
Afspil video

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner
Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner
Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner