Brancher - Metal

1316-1000x340
Play Video

Magnetmontage

Denne robotcelle, er designet til at montere magneter i magnetkobling. Emner placeres på en palette og her efter føre en palettebane emnet ind i robotcellen, hvor en robot montere magneterne , som er blevet enkeltudfældet fra et magasin, i denne proces adskildes magnet fra plast afstandsbrik, helle robotcellen er bygget på et kraftigt hævesænkestativ

 

Skæremaskine

Kundens behov var en maskine der både kan presse og skære hvorefter vi designede følgende: En semi-automaisk specialmaskine monteret på en hæve/sænkeenhed og påmonteret lysgitter; fordi hæve/sænkeenhden sikrer en korrekt ergonomisk arbejdsstilling og lysgitteret sørger for et sikkert arbejdsmiljø.
Maskinen har følgende virkemåde: Et grundemne placeres i et fixtur i maskinens bund og en kappe sættes op i et monteringsværktøj placeret i en servopresse i maskinens øverste del. Ved tryk på ”Start” på betjeningspanelet på maskinens front monteres kappen med servopressen. Selve montagetrykket overvåges af en vejecelle og data herfra lockes på det specifikke emne i en databank. Efterfølgende skæres overskyden kappemateriale af med to servodrevne roterende knive som automatisk kører ind over emnet og udfører processen når montagen er udført.

skaeremaskine_cover
Play Video
Servopresse_cover
Play Video

Servopresse

Denne produktionsmaskine er en 20 tons Servopresse, som kan kontere aksler på en rotor.
Det forgår ved at en montør placere rotor og aksel i maskine og lukker lågen. Her efter trykkes aksle i rotor med et højt tryk, denne trykkræft gemmes i en SQL database.

Rørstabler

Denne rørstabler, er en portalkran som håndtere ventilationsrør fra en lasersvejser til et servopresse som opkanter rørendene, her efter håndtere XYZ portalkranen dem vider til en afleveringsposition, hvor de stables i nogle stor bure på hjul.

haandteringsudstyr_cover

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.​

Passionsdrevet ingeniørkundskab.

0
Offices Worldwide
0
Finished Projects
0 +
Satisfied Customers
Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner
Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner
Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner

Book a free session