Løsninger - Montagemaskiner

limrobot
Afspil video

Limrobot

Vor kunde havde brug for en løsning til limning og samling af emner: På 3 ens transportører føres 3 forskellige slags emner ind i robotcellen hvor de enkeltvis håndteres af en pick and place robot. Robotværktøjet opsamler emnerne og placerer dem på montagestedet i programmeret sekvens, hvor en anden scare robot påfører en 2 komponent lim og i perfekt samarbejde med den første robot, samler 3 limede emner til en enhed som placeres på en transportør, der fører emnet ud af robotcellen hvorefter processen starter forfra. Robotcellen er omhegnet af en sikkerhedsafskærmning udført i aluminiumsprofiler

Magnetmontering

 

Denne robotcelle, er designet til at montere magneter i magnetkobling. Emner placeres på en palette og her efter føre en palettebane emnet ind i robotcellen, hvor en robot montere magneterne , som er blevet enkeltudfældet fra et magasin, i denne proces adskildes magnet fra plast afstandsbrik, helle robotcellen er bygget på et kraftigt hævesænkestativ

1316-1000x340
Afspil video
TANSTANGMASKINE_cover
Afspil video

Tandstang

Denne specialmaskine, samler tandstang enheder, hvor der på bagsiden er limet et cubberbånd fast med UV lim. Tandstangs enheder på 200mm er placeret på en transportør som føre dem ind i maskinen, så bliver de samlet til et langt stykke hvor der er limet et cubberbånd på bagsiden, her efter op kortes de i de korrekte længder, hvorefter det monteret i et aluminiumsprofil.

Limmaskine

Denne maskine limer 2 emner sammne med hotmelt, og den har en takttid på 12.000 emner pr minut. Lågene placere 3 stk. af gangen på et servoindexbånd, her føres de frem til en limstation, så påføre hotmelt lim på lågene, og denne limproces kontroleres af et visionkamara, i næste step placeres papbrikker på limen, og denne prices overvåges også af et visionkamara. Til sidst stakkes de færdig emner ud på en transportør, så de efterfølgende kan pakkes.

BRIKMASKINE_cover
Afspil video
Arbejdsstation
Afspil video

Montage og leaktester

På denne montagemaskine håndteres alle komponenter til samlingen manuelt. Komponenterne placeres i et rundbord og består af 2 komponenter som skal skrues sammen samt 5 o-ringe.

Når rundbordet har taktet bliver o-ringen automatisk monteret på det ene emne ved hjælp af et montageværktøj, et visionsystem kontrollerer om den er monteret korrekt. Herefter placerer en robot modparten og et skruesystem skruer nu disse elementer sammen. Efter endt montage placeres emnet i en leak tester hvor det kontrolleres for utætheder. Det færdigt monterede og testede emne placeres nu tilbage i rundbordet og returnerer til operatøren.

Flyvendeklip

Denne maskine er designet til at montere en gummiliste på et valset aluminiumsprofil, mens profilet bliver formet i en profilvalse. Fra en kasse trækkes et gummiprofil frem for montage – profilet skal monteres på et aluminiumsprofil som er ved at blive formet i en profilvalse. For at dette kan lade sig at gøre er der fremstillet et flyvende klip så det er muligt at montere og afklippe gummiprofilet i passende længder. Efter montage af gummiliste formes profilet færdigt og dette er med til at sikre en fiksering af gummiprofilet.

FLYVENDEKLIP
Afspil video

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner
Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner
Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner