Løsninger - Robotløsninger

limrobot
Afspil video

Limrobot

Vor kunde havde brug for en løsning til limning og samling af emner: På 3 ens transportører føres 3 forskellige slags emner ind i robotcellen hvor de enkeltvis håndteres af en pick and place robot. Robotværktøjet opsamler emnerne og placerer dem på montagestedet i programmeret sekvens, hvor en anden scare robot påfører en 2 komponent lim og i perfekt samarbejde med den første robot, samler 3 limede emner til en enhed som placeres på en transportør, der fører emnet ud af robotcellen hvorefter processen starter forfra. Robotcellen er omhegnet af en sikkerhedsafskærmning udført i aluminiumsprofiler.

Stikmontage

Denne robotcelle, er designet til at montere elektronikstik, maskine består af mange forskellige deleelementer, en servopresse med en snit og standseværktøj friklipper et emne som bliver placere i et rundbord, i dette rundbor bliver emnet bukket og formet, og der monteres flere forskellige emne som er udfældet fra en cirkulærvibrator, og der sidder visionudstyr som kontrollere processen, emne flyttes nu over i et nyt rundbord, hvor der yderligere placeres flere mener fra cirkulærvibrator, og her er også et visionsystem som kontrollere processen, selve hoved huset monteres med en 6 akset robot. Når emnet er færdigmonteret, placeres det i et servoindexbånd, som takter emne igennem flere forskellige elektroniske test blandt andet en højspændingstest. Det færdig testet emne lasergraveres med et unikt nummer.

Belden_in-outtroX340
Afspil video
Robotsav
Afspil video

Robotsav

Denne produktionsmaskine er designet til at save Føringsringe over så de kan monteres i hydraulikcylindere, Føringsringene udføldes mekanisk i en transportør, som mekanisk får føringsringene til at ligge enkeltvis så robotten kan komme og hente en af gangen. Robotten placer nu føringsringen i en skrugestik som er placeret på et rundbord, som takter emnet frem til et højhastigheds sav, som kan indstilles til at skære i forskellige vinkler.

 

Magnetmontage

Denne robotcelle, er designet til at montere magneter i magnetkobling. Emner placeres på en palette og her efter føre en palettebane emnet ind i robotcellen, hvor en robot montere magneterne , som er blevet enkeltudfældet fra et magasin, i denne proces adskildes magnet fra plast afstandsbrik, helle robotcellen er bygget på et kraftigt hævesænkestativ

1316-1000x340
Afspil video
2021-04-12 09.32.46 kopier
Afspil video

Emneudfældning

Disse emneudfældere udfælder emner til en robot som monterer dem i en sprøjtestøber. De er fremstillet som en stand alone enhed hvilket gør, at de kan flyttes mellem 15 forskellige maskiner

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner
Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner
Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner